Creatief schrijven

Bij de cursussen en workshops creatief schrijven krijg je schrijfplezier aangeboden in de vorm van proza-, poëzie- en literaire non-fictie. In zes lessen van 2,5 uur ontdek je hoe alledaagse gebeurtenissen, gedachten of herinneringen omgezet kunnen worden in een verhaal of poëzie. Je geeft en krijgt feedback op teksten van anderen en van jezelf en je ontdekt wat herschrijven doet voor je verhaal of gedicht. In de les maak je een begin met een opdracht, thuis maak je het af.

Eerdere cursisten waren vaak plezierig verbaasd over wat er uit hun pen kwam en hoe makkelijk het ze afging. Ze zeiden na afloop:

‘Ik heb deze cursus als verfrissend en leerzaam ervaren. Door de associatieoefeningen kwamen we op originele onderwerpen om over te schrijven. Marieke heeft een natuurlijke kalmte over zich, voorzag teksten van feedback en wist de groep leuk met elkaar samen te laten werken’, vond een cursist.

‘Ik heb veel gehad aan de fijne hoeveelheid verschillende technieken, achtergronden, voorbeelden en theorie’, zei een andere cursist.

Meer reacties van cursisten lees je hier.

Klik hier voor het aanbod cursussen en workshops.