Zakelijk schrijven

Zakelijk schrijven
Soms heb je een tekst nodig. Eentje die makkelijk leest, inhoudelijk klopt en op tijd af is. Bijvoorbeeld voor een website, een folder, (online) magazine of jaarverslag. Soms is de informatie er al en moet er een lopend geheel van gemaakt worden, soms is er alleen een (vaag) idee. Ik kan je helpen.

Advies en schrijven
Een zakelijke tekst heeft een bepaald doel. Het moet bijvoorbeeld passen bij de strategie van een organisatie, in toon aansluiten op de website, of met heldere voorbeelden medewerkers duidelijk maken wat er gebeurt.

Daarom is het van belang om vooraf te bespreken wie en wat je wilt bereiken met de tekst. Ik kan met je meedenken en in gesprek gaan met de mensen die betrokken zijn bij het onderwerp, zodat het idee omgezet kan worden in een concrete tekst.

Organiseren, coördineren en schrijven
Zoek je iemand die het project coördineert? Die het vanaf het begin organiseert, de planning in de gaten houdt, meedenkt over vormgeving en de juiste teksten maakt? Dat kan ook. Samen zorgen we voor een mooi en geslaagd eindresultaat. Voor jou en je organisatie.

Meer weten? Klik hier of mail naar marieke@dezinvanwoorden.nl.